Mer info

Exklusivt townhouse på Marbellas Golden Mile

Marbella Senses – Marbella- Golden Mile

Boarea 151 kvm Rum 4 rok
Pris Såld Tomtarea 14 kvm

Välkomna till detta exklusiva townhouse om 151 kvm i bästa läge på Marbellas Golden Mile. Stora terrassytor om drygt 100 kvm i olika plan som lämpar sig mycket väl för sociala tillställningar såväl vintertid som på sommaren. Väl tilltagen takterrass om 45 kvm med underbar utsikt över medelhavet och Gibraltars klippor. Marbella Senses är ett bostadsområde med enbart 24 bostäder som ligger strategiskt mycket bra. Gångavstånd till stranden och exklusiva Puente Romano med allt sitt utbud. Trevligt poolområde med uppvärmd pool. Dubbelgarage med goda förvaringsutrymmen. Mycket goda uthyrningsmöjligheter för den som önskar. Bekvämt avstånd till Marbella stad samt Puerto banus.  Välrenommerade internationella skolor, restauranger samt golfbanor inom 10 minuters avstånd. Malagas flygplats nås på drygt 30 minuter. Välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2018

Driftkostnad

Samfällighet
276 /mån
Driftkostnader totalt
276 /mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister