Mer info

Reserverad! Underbar villa med havsutsikt i Camp de Mar

Villa Gardenia Camp de Mar – Mallorca

Boarea 544 kvm Rum 9 rok
Pris Såld Tomtarea 1 364 kvm

Få platser fångar perfekt essensen och elegansen på Mallorcas sydvästra kust som denna spektakulära villa vid Medelhavet. Huvudbyggnaden balanserar smakfullt diskret elegans med en mysig och ombonad känsla. Oslagbart läge med utsikt över Camp de Mar och vidare över havet. Här finns skuggiga pergolor och soldränkta terrasser, salviagröna träluckor och franska dörrar, allt för att skapa en perfekt oas. Huvudbyggnaden bjuder på tre sovrum, två badrum, samt generöst vardagsrum och kök med direkt anslutning till matplatser utomhus och access till poolen. Det separata gästhuset har en patio i mitten och omgärdas av ytterligare fem vackra sovrum, varav tre har privata små terrasser med havsutsikt. Här finns en liten fruktträdgård med lime, fikon och apelsiner. I slutet av trädgården finns en grind till stigen som tar dig ner till stranden i Camp de Mar. Mycket värdefullt med fastigheten är att den innehar en uthyrningslicens. Villan är populär och genererar en god intäkt årligen.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2000

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister