Mer info

Elegant lägenhet med terrass i Santa Catalina

Santa Catalina – Mallorca

Boarea 105 kvm Rum 3 rok
Pris 1 250 000 Euro / bud Tomtarea  

Vi presenterar en fantastisk lägenhet i hjärtat av Santa Catalina. Denna rymliga pärla erbjuder en generös boyta på 105 m², komplett med 2 sovrum och 2 badrum. En av dess utmärkande egenskaper är den 30 m² stora privata terrassen, som är den perfekta platsen att koppla av och njuta av medelhavssolen. Dessutom har du tillgång till en 80 m² stor gemensam takterrass som delas med bara en granne och erbjuder panoramautsikt över staden. Lägenheten har renoverats noggrant, med synliga takbjälkar och en genomgående modern design. Och den bästa delen? Alla möbler ingår, vilket gör detta till en nyckelfärdig lösning för ditt drömhem på Mallorca. Santa Catalina är en trendig och eftertraktad stadsdel känd för sin unika charm och livliga atmosfär. Här hittar du en blandning av traditionell spansk arkitektur och en bohemisk atmosfär som lockar både lokalbefolkningen och internationella invånare. Santa Catalina är ett paradis för matälskare, med en rad restauranger, tapasbarer och gatumatförsäljare. Det är känt för sin livliga matmarknad, Mercat de Santa Catalina, där du kan handla färskvaror, skaldjur och hantverksprodukter. Oavsett om du är på humör för medelhavsmat, internationella smaker eller en snabb kaffe, hittar du allt inom gångavstånd.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister