Mer info

Under produktion - underbar lägenhet med havsutsikt och enorm terrass med privat pool

Panorama Bendinat Terrass – Mallorca

Boarea 183 kvm Rum 4 rok
Pris 4 900 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till denna ljuvliga och stilrena lägenhet under produktion på bästa läge i Bendinat. Här erbjuds du tre sovrum med badrum en suit, samt ett enormt vardagsrum och kök med havsutsikt hela vägen. Från vardagsrummet når du den generösa terrassen med privat pool. Fastigheten erbjuder alla bekvämligheter man kan tänka sig. En stor gemensam utepool, samt ett spa med flera bastualternativ såväl som turkiskt bad, gym och behandligsrum. Ett boende för den kräsne som söker det lilla extra. Inflytt januari 2024

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2023-24

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister