Mer info

Nybyggd lyxvilla på bästa läge i Bendinat

Bendinat – Mallorca

Boarea | Biarea 258 kvm | 185 kvm Rum 6 rok
Pris 6 700 000 Euro / bud Tomtarea 740 kvm

Välkommen till denna nybyggda lyxvilla på bästa adress i Old Bendinat, med badrocksavstånd till havet. Med gott om plats finns här 5 sovrum med badrum en suit och härliga sociala ytor. Villan har en vacker trädgård med generös pool och ett välutrustat utekök, men här finns även en stor takterrass med ännu en pool, och härlig havsutsikt. Garaget under huset är stort och det finns plats för minst tre bilar. Denna villa måste ses och upplevas. Ett fantastiskt boende för den som vill kunna unna sig ett dop i havet på krypnära avstånd från hemmet.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister