Mer info

Soligt och vackert i härligt syd- och västläge

Vikstens backe 19 – Fågelbro Säteri Värmdö

Boarea | Biarea 154 kvm | 30 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 1 190 kvm

Välkommen till Fågelbro Säteri och ett livsstilsboende invid Fågelbro Golf & Country club. Här erbjuds ett av Fågelbros absolut bästa lägen med sol hela dagen året runt. Från den generösa terrassen och genom de stora fönstren gör sig saltsjön påmind med sin glittrande blå vattenspegel. Villan om 139+15 kvm boa är i ett plan byggd 2008 med fyra sovrum, två badrum samt vardagsrum o kök i öppen planlösning. Ytterligare finns ett isolerat garage om 30 kvm. På den härlig terrassen om ca 140 kvm står ett orangeri för odling och trevliga måltider. Fågelbro Golf & Country Club erbjuder en av Sveriges mest attraktiva golfbanor och en fantastisk natur. Här finns även tennisbanor, paddelbanor, utomhuspool, gym och squash. Gourmérestaurangen Fågelbro Krog knyter samman gemenskapen och det ordnas middagar och fester. I Fågelbro hamn erbjuds båtplatser och Fågelbro stall har både ridhus, hinderbana och boxar för uthyrning. Närliggande hotell Fågelbro Hus har restaurang och SPA-anläggning.

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

På Fågelbrohöjden lät man detaljplanera området och bygga nya vackra villor med permanetstandard. Starten var runt 2007 och idag har ett exklusivt och vackert område vuxit fram med designade hus och välordnade trädgårdar. Vackra vägar, stenläggningar, murar och terrasser att njuta av. Till området finns en bom utan kod så endast behöriga kommer hit. 

Invändigt är kök och vardagsrum i öppen planlösning med en pampig murad öppen spis att elda i. Från de stora fönstren strålar en härlig sol in och vackra naturen och utsikten gör sig påmind även vintertid. Köket är en central punkt i detta vackra hem med en köksö och bänkskivor av marmor. I stort sett är samtliga maskiner från Siemens och spotlightsen är Porsche design. Badrummen har smakfull kakelsättning och även inredningen harmoniserar. 

Hela Fågelbro bjuder på en härlig natur och ett fantastiskt skärgårdsväder med mycket sol hela sommaren. Det finns stora skogar för promenader och bärplockning och även lantliga vägar att röra sig på. Strax nedanför fastigheten finns också en naturlig sandstrand med badbrygga. Vidare promenad genom skogen når vi Strömma Kanalbar, en välbesökt restaurang med härligt solläge och båtliv som underhållning.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2008
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Bergvärme/Vattenburen golvvärme
Energiprestanda
49 kWh/Kvm och år
Fönster
3-glas
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Lackerad plåt
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Ventilation
Frånluft
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
3 318 000 kr
Taxeringsvärde tomt
2 017 000 kr
Taxeringsvärde totalt
5 335 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 143 kr/mån
Vatten/Avlopp
1 217 kr/mån
Sotning
37 kr/mån
Samfällighet
354 kr/mån
Renhållning
333 kr/mån
Driftkostnader totalt
4 084 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister