Mer info

privat läge i skärgården

Värmdö Vårholma 346 – Stockholms skärgård

Boarea | Biarea 114 kvm | 14 kvm Rum 6 rok
Pris 5 900 000 kr utgångspris Tomtarea 1 959 kvm

Vackert och fullt utrustat hus högst upp på ön med privat läge och fantastisk utsikt. Perfekt för att njuta av solnedgångar och båtar som passerar vid Lindalssundet, Huset har en rymlig altan i skyddat läge och olika sittplatser i olika väderstreck.  Vårholma består av berg, skog och ängar. Här kan molnen skingra sig och solen lyser upp ön från tidig morgon till sent på kvällen. Ön är tillräckligt stor för en 45 minuters promenad, löptur eller för att utforska svamp- och bärskogar. Det finns flera badplatser på ön, inklusive Norrgärdesviken och en brygga vid Lindalssundet bredvid Vårholma brygga. Det finns också en stor badplats mot Bjurön. Från centrala Stockholm tar det cirka 1,5 timmes båtresa. Det finns normalt tre turer dagligen. Gäster med bil kan åka till Lillsved, Värmdö, där privat parkering kan erbjudas. Båtresan tar endast 6 minuter. Gäster med egen mindre båt kan få tillgång till båtplats på ön.

Bilder

Beskrivning

Huset har en välkomnande hall med en sittplats. Stort vackert allrum med öppet tak till nocken och helglasad gavel. Öppen planlösning mot det fullt utrustade köket. Allrummet har generösa sociala ytor och Skjutdörrar leder ut mot sjösidan och altanen. I huset finns tre väl tilltagna sovrum samt ett loft som kan användas för gästrum. Helkaklat badrum med dusch och wc. Tvättmaskin.

Vårholma är en cirka 3 km lång och 1 km bred ö i Stockholms skärgård, belägen norr om Lindalssundet vid Värmdö. Reguljära skärgårdsbåtar går dagligen året runt till ön. Från bryggan tar det cirka 8 minuter att gå till huset

Vid Lillsved (ca 5 minuters reguljär båtresa) finns ett trevligt sommarcafé i en sjöbod med uteservering vid bryggan. Här finns också ett stort utbud av motionsslingor, vandringsleder och kajakuthyrning.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1989
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Luftvärmepump
Fönster
Tvåglas
Fasad
Trä
Tak
Takpannor
Stomme
Trä
Grund
Torpargrund
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om/Enskilt avlopp.
Taxeringsvärde byggnad
1 299 000 kr
Taxeringsvärde tomt
2 009 000 kr
Taxeringsvärde totalt
3 308 000 kr

Driftkostnad

Värme
1 000 kr/mån
Renhållning
208 kr/mån
Övrigt
83 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 292 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Välkommen på visning

visning lördag, 1 juni 2024 11:00 - 13:00
Föranmälan krävs, kontakta mäklaren för anmälan.
Spara i min kalender

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister