Mer info

Magnifik strandtomt i sydväst med bygglov

Sandövägen 79 – Värmdö

Boarea   Rum  
Pris 12 000 000 kr / bud Tomtarea 11 550 kvm
Budgivning pågår

På den vackra västra delen av Värmdö finns denna spektakulära strandtomt belägen i sydväst. Det fantastiska läget erbjuder en milsvid utsikt över Värmdös kustlandskap, sol från morgon till kväll och ett helt privat läge utan insyn. Äldre sommarstuga i dåligt skick. Strandskyddsdispens och bygglov finns för ett nytt hus om 349 kvm (byggnadsarea). Den stora tomten om cirka 11 550 kvm erbjuder skog och höga bergsknallar med helt fri sikt. Granntomt om 800 kvm säljs i en separat process. (Se Sandövägen 77) Längs strandlinjen finns en stor äldre brygga samt även stenstrand och klippbad på kort promenadavstånd. I absolut närhet har man vackert skogs- och åkerlandskap och Norrnäs Gård. Gamla ekar och rikligt med vilt bidrar till en lantlig idyll tillsammans med ett unikt skärgårdsläge. Busshållsplats inom gångavstånd och Slussen nås med bil på 40 minuter.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Tomt
Byggnadsår
1909, 1970
Vatten och avlopp
Enskilt

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister