Mer info

Charmigt sjöställe med egen brygga

Sandövägen 79 – Värmdö

Boarea 60 kvm Rum 4 rok
Pris 14 000 000 kr / bud Tomtarea 2 784 kvm

Med eftertraktat sydvästläge ligger denna vackert belägna tomt på Värmdö med endast havet framför. Det fantastiska läget erbjuder en oerhörd utsikt över Värmdös kustlandskap, sol från morgon till kväll och privat läge. Tomten om totalt 2 784 kvm (1 426 kvm äganderätt + 1 358 kvm genom exklusivt servitut), erbjuder egen brygga, skog och magisk utsikt. Strandskyddsdispens finns för ett nytt stort hus. Idag står en charmig stuga på platsen om ca 60 kvm. Vatten och avlopp finns. I absolut närhet har man vackert skogs- och åkerlandskap och Norrnäs Gård. Gamla ekar och rikligt med vilt bidrar till en lantlig idyll tillsammans med ett unikt skärgårdsläge. Busshållsplats inom gångavstånd och Slussen nås med bil på 40 minuter.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Fritidshus
Vatten och avlopp
Enskilt

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister