Mer info

Tomt i naturskönt område

Hästhagsuddsvägen 7 – Fågelbro - Hästhagsudd

Boarea   Rum  
Pris 10 000 000 kr / bud Tomtarea 5 678 kvm

Välkommen till en av de sista men absolut största obebyggda tomten på Fågelbro med omnejd. Tomten bjuder på sjöglimt och omringas av en fantastiskt vacker natur där Saltsjön gör sig påmind vart man än går. Till fastigheten hör en egen båtplats vid gemensamma bryggor utmed stranden i en skyddad vik. Här finns även en fin badplats bland flera i området. Fågelbro Golf & Country Club erbjuder en av Sveriges mest attraktiva golfbanor och en fantastisk natur. Här finns även tennisbanor, paddelbanor, utomhuspool, gym och squash. Gourmérestaurangen Fågelbro Krog knyter samman gemenskapen och det ordnas middagar och fester. Fågelbro stall har både ridhus, hinderbana och boxar för uthyrning. Närliggande hotell Fågelbro Hus erbjuder förmånliga priser för boende i området och har restaurang och SPA-anläggning öppet året om. Vidare promenad genom skogen når vi Strömma och två restauranger och bar, ett välbesökt restaurangliv med härligt solläge och aktivt båtliv som underhållning.  Området är under detaljplanering och idag har man kommit långt med vad som ska gälla.  Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 290 kvadratmeter. Största yta för komplementbyggnad är 90 kvadratmeter varav enskild maximalt får vara 60 kvadratmeter.

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister