Mer info

Trevlig hörnlägenhet på San Pedros strandsida

Strandsidan- San Pedro – San Pedro- Marbella

Boarea 118 kvm Rum 4 rok
Pris Såld Tomtarea  

Välkomna till denna trevliga våning om 118 kvm på San Pedros strandsida med gångavstånd till havet, trevliga restauranger samt Laudes internationella skola. Bostaden ligger i en av de mest populära och välskötta föreningarna "La Mesana" som är en exklusiv förening med endast 40 bostäder som ligger med ett lugnt läge, omgiven av en tropisk trädgård samt en gemensam pool. Bostaden har två stycken väl tilltagna terrasser i olika vädersträck (kvällsol/morgonsol), totalt ca 40 kvm. Den större terrassen, i ett perfekt sydvästläge har plats för soffgrupp samt matplats för 6 personer. Terrassen ligger i direkt anslutning till det större sovrummet, köket samt vardagsrummet i öppen planlösning. Parkering i garage med access via hiss precis utanför dörren. I garaget finns även ett rymligt förråd. 24-timmars bevakning. Mycket goda uthyrningsmöjligheter för de som önskar. Välkomna att boka en visning genom att kontakta ansvarig mäklare eller för mer information om Calle Zaragoza 82!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2005

Driftkostnad

Samfällighet
285 /mån
Renhållning
6 /mån
Övrigt
79 /mån
Driftkostnader totalt
370 /mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister