Mer info

Nyproduktionsprojekt i San Pedro med gångavstånd till havet

San Pedro – San Pedro- Marbella

Boarea 114 kvm Rum 5 rok
Pris 590 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkomna till detta spännande projekt på ett ypperligt läge med gångavstånd till allt som San Pedro har att erbjuda. Kvadratmeterna varierar, för närvarande finns bostäder mellan 114-195 kvm ute till försäljning med rymliga terrasser som varierar mellan 16-189 kvm. Stor möjlighet att vara med och påverka utförandet av bostäderna efter egna önskemål. Bostäderna kommer om 2-4 sovrum, vissa med havsutsikt samt bergsvy. State-of-the art- faciliteter som uppvärmda pooler utomhus med poolbar samt en inomhuspool. Toppmodernt Co-working center som lämpar sig väl för de som önskar arbeta digitalt. Modernt gym och SPA. Samtliga bostäder kommer med parkeringsplats samt förråd. Laddstationer finns på området som har 24- timmars bevakning. Bilderna är exempelbilder från detta projekt så priserna kan därför variera, beroende på tillval och utförande.  Bygget planeras vara färdigställt 2026. Kontakta ansvarig mäklare för detta nyproduktionsprojekt som redan säljer bra!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister