Mer info

Trivsam våning i hjärtat av Nueva Andalucía

La Macarena – Marbella- Nueva Andalucia

Boarea 100 kvm Rum 3 rok
Pris Såld Tomtarea  

Välkomna till denna trivsamma och nyrenoverade våning om 100 kvm med en generös tilltagen terrass om 11 kvm vackert belägen i den populära urbanisationen "La Macarena". Fantastisk havsutsikt och bergsutsikt inifrån våningen samt terrassen. Våningen är totalrenoverad i skandinavisk stil med genomgående ljusa färger. Modernt kök med vitvaror från Miele. Golvvärme och AC installerat. Fungerande öppen spis. Fiber installerat. Trevlig familjär förening med totalt endast 19 bostäder med gemensam pool och tennisbana som kan nyttjas av föreningens medlemmar samt en boulebana. Parkering rakt utanför bostaden. Mindre förråd som lämpar sig väl för golfutrustningen eller resväskorna. Gångavstånd till Magna Golfklubb samt Los Naranjos Golfklubb. Las Brisas Golfklubb nås inom ett par minuters bilfärd. Runt hörnet finns ett rikligt utbud av restauranger och butiker som alla ligger inom bekvämt gångavstånd. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en privat visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
1982

Driftkostnad

Samfällighet
265 Euro/mån
Renhållning
16 Euro/mån
Övrigt
15 Euro/mån
Driftkostnader totalt
296 Euro/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister