Mer info

Lägenhet i nytt spännande projekt i Santa Catalina

Santa Catalina Project – Mallorca

Boarea 103 kvm Rum 4 rok
Pris 1 349 000 Euro / bud Tomtarea  

Ett lyxigt lägenhetskomplex byggs i hjärtat av staden Palma. Denna kommer att ha totalt 25 enheter, samt flera gemensamma utrymmen, som trädgård med gemensam pool och solterrass samt ett gym som ska ge trivsel och lugn. Denna lägenhet ligger på 4:e våningen och har ett ljust vardagsrum med matplats, ett öppet kök, samt tre sovrum och tre badrum, varav ett har eget badrum. Från både vardagsrummet och sovrummet har du tillgång till terrassen. I den rymliga entrén till detta komplex finns två hissar, med vilka du kan ta dig till lägenheten, såväl som till den underjordiska parkeringen. Det underjordiska garaget sträcker sig över två plan och erbjuder även plats för cyklar och förråd. Dessutom finns det möjlighet att uppgradera lägenhetens basutrustning med en av de tre individuella inredningslinjerna (Insula Light, Shine eller Glam Style) mot en extra kostnad. En parkeringsplats, samt ett extra förråd kan förvärvas valfritt till denna fastighet.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister