Mer info

Penthouse i Santa Catalina

Santa Catalina – Mallorca

Boarea 104 kvm Rum 3 rok
Pris 2 399 000 Euro / bud Tomtarea  

Detta exklusiva nybyggnadsprojekt ligger mellan två av de mest emblematiska stadsdelarna i Palma, Santa Catalina och Son Espanyolet, inom 10 minuters promenad från Palmas gamla stadsdel och 5 minuter från Palmas tennis- och sportklubb. Med totalt 25 lägenheter, inklusive 3 takvåningar i 2 plan med soliga privata takterrasser, och 2 kommersiella ytor på bottenvåningen, fokuserar denna hållbara byggnad på kvalitet och garanterar material av hög kvalitet, komfort och välbefinnande. De lyxiga lägenheterna har 1, 2 eller 3 sovrum, tillsammans med vardagsrum och integrerade kök som sträcker sig ut på terrassen genom vidsträckta fönster. Dessutom har denna fantastiska nya byggnad två hissar från den imponerande entrén, som ger tillgång till lägenheterna och garaget utrustade med laddstationer för elfordon, cykelställ och valfria förvaringsenheter som kan köpas separat. Det exklusiva gemensamma området ligger på byggnadens bakgård och inkluderar en upplyst infinitypool, en liten trädgård och relaxområden. Det fullt utrustade gymmet är anslutet till de gemensamma utrymmena genom stora glaspaneler. Detta toppmoderna projekt kommer att slutföras sommaren 2024. Vi ger dig gärna mer detaljerad information om byggbeskrivningen och presenterar dig personligen för komplexet med den färdiga utställningslägenheten.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister