Mer info

Våning i två plan i underbar community med pool och takterrass i hjärtat av Palma

Penthouse Impremta Garden – Mallorca

Boarea 150 kvm Rum 3 rok
Pris 2 300 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till denna underbara takvåning i två plan, med en generös privat takterrass och en gemensam pool och patio i föreningen. En stilfullt renoverad våning med vackra ekgolv i chevron och elegant väggpanel som tillsammans skapar en varm och inbjudande känsla. Våningen bjuder på 2 sovrum med platsbyggda garderober varav det ena sovrummet har badrum en suite. En stor öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum skapar ett trevligt och socialt plan med öppet upp i nock. Trappan som leder upp till övre plan har en balustrad som skapar rymd. På övre plan finns det ena sovrummet, samt ett mindre vardagsrum med öppen spis, det perfekta utrymmet för en mysig läshörna eller hemmakontor. Härifrån når man via en trappa den stora takterrassen med gott om plats för både matbord, solstolar och om man vill, även ett utekök. Ett bekvämt boende som med sitt perfekta läge mitt i allt det bästa som Palma har att erbjuda.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2023

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister