Mer info

Lägenhet med enastående läge precis vid havet

Frontline Cas Catala – Mallorca

Boarea 140 kvm Rum 4 rok
Pris Såld Tomtarea  

Rymlig lägenhet belägen i ett idealiskt läge med havsutsikt och direkt tillgång till en liten strand i Cas Catala, nära restauranger, snabbköp, kollektivtrafik och bara 5 minuter från Palma. Denna frontlinjelägenhet med terrass med fantastisk havsutsikt ligger på första våningen i Cas Catala. Boytan på 155 m2 inklusive altan på ca. 15 m2, har 4 sovrum, 2 badrum en-suite, kök och vardagsrum med matplats och tillgång till terrassen. Det finns en gemensam terrass med direkt tillgång till havet och den lilla stranden Bugambilla. 2 parkeringsplatser ingår.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister