Mer info

Nyproduktion i populära Cala Major

Cala Major – Mallorca

Boarea 84 kvm Rum 3 rok
Pris 700 000 Euro / bud Tomtarea 64 kvm

Välkommen till denna härliga marklägenhet i Cala Major, med två härliga sovrum, terrass och en egen trädgård. Dra fördel av dess strandnära läge alternativt häng vid den gemensamma poolen. Cala Major är ett attraktivt område att bosätta sig i då det har nära till flera internationella skolor, samt stranden och framför allt nära till Palma, med bara några minuters bilresa till centrala delarna. Lägenheten är under produktion och beräknas var inflyttningsbar under sommaren 2024.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister