Mer info

Nybyggnadsprojekt i Bunyola

Bunyola – Mallorca

Boarea 100 kvm Rum 3 rok
Pris 440 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till ett spännande nybyggnadsprojekt i charmiga Bunyola, 20 minuters bilfärd från centrala Palma. Bunyola är en gemytlig och levande by i foten av Tramuntanabergen med fantastisk utsikt och naturnära läge. Projektet omfattar totalt 36 lägenheter, med 2 alternativt 3 sovrum samt alternativa möjligheter till mindre trädgård eller terrass. Gemensamma utrymmen inkluderar trädgård och pool samt garage och förvaringsutrymmen. Prisbilden varier från 350 000 euro till 575 000 euro. Ett mycket prisvärt boende, inflyttning under andra halvan av 2025.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2025

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister