Mer info

Vacker och generös nyproducerad city lägenhet mitt i Palma de Mallorca

Bosseria – Mallorca

Boarea 227 kvm Rum 5 rok
Pris 1 790 000 Euro / bud Tomtarea  

Denna överdådiga lägenhet upptar hela första våningen och är ett sällsynt fynd i stadens centrum: en bostad med tre till fyra sovrum, fyra badrum på över 227 kvadratmeter, med en inbjudande, växtfylld uteplats. Ett ljust kök, vardagsrum och matsal i öppen planlösning med glasdörrar och burspråk som låter solljuset strömma in. Högt i tak, restaurerat kakel och ursprungliga träfönsterkarmar behåller den ursprungliga charmen och förstärks av ett modernt kök, ett angränsande skafferi och ett separat grovkök. I det stora sovrummet öppnar glasdörrar ut mot uteplatsen - och ett privat badrum och walk in closet. Det andra sovrummet, också med eget badrum, vetter mot uteplatsen, medan ett tredje sovrum har en modern dusch plus ett rum med ett originalbadkar från 1904 med originalkakel på golv och tak. Förutom ett TV-rum utanför vardagsrummet finns här ett extra rum med träpaneler som ansluter till ett badrum, som kan användas som ett fjärde sovrum eller som arbetsrum eller hemmakontor.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Hiss
Ja
Byggnadsår
2023

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister