Mer info

Spännande och kvalitativt lägenhetsprojekt i Palma - Lägenhet med terrass

Bonanova Porto Pi – Mallorca

Boarea 107 kvm Rum 4 rok
Pris 1 625 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till detta spännande projekt med 9 fantastiska lägenheter under produktion. Med underbar utsikt över Palmabukten och havet samt gångavstånd till hamnen och centrala Palma ges här möjligheten att investera i ett framtida drömboende på Mallorca. Alla lägenheter har terrass och havsutsikt samt två alternativt tre sovrum. Parkering och förråd ingår samt tillgång till de gemensamma utrymmena så som pool och gym. Välkommen med din intresseanmälan så återkommer vi med ytterligare information om projektet.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2024

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister