Mer info

Unikt läge vid Stockholms Golfklubb

Kevinge Strand 18P – Danderyd Kevinge

Boarea 120 kvm Rum | Våning 3 rok | entréplan
Pris Såld Avgift 6 330 kr / mån

Alldeles invid Stockholms Golfklubb i Kevinge Strand återfinns denna mycket ljusa och fräscha och bekväma våning på 120 kvm med öppen planlösning med kök och vardagsrum på nästan 60 kvm. Utgång till en ljuvlig terrass och balkong på närmare 30 kvm mot golfbanan, med bra solläge. Terrassen har utrustats med både belysning och fjärr- och elstyrda markiser, samt infravärme. Två rymliga sovrum och två badrum varav det ena med dusch och det andra med badkar och tvättmaskiner. Hall med stengolv och golvvärme samt garderobsvägg. Genomgående ljusa trägolv i hela våningen och vitmålade väggar. Kök med vita snickerier och gott om förvaring. Välkommen till ett ljuvligt boende med golfbanans gröna kullar och Edsvikens glittrande vatten alldeles utanför dörren. Våningen ligger bekvämt i marknivå och parkeringsplats ingår och ligger mycket nära bostaden.

Bilder

Beskrivning

BRF

BRF Kevinge strand registrerades 2015. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Danderyd Skeppet med adress Kevinge Strand 18 A-X. Föreningen består av 21 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Därutöver finns 26 parkeringsplatser varav 21 upplåtna med bostadsrättslägenheterna och 5 st upplåtna med hyresrätt.

Byggnades totalyta är 1831 kvm.

Föreningen äger marken fastigheten står på.

Föreningen har inga planerade underhållsarbeten.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
5.898
Lägenhetsnummer
1001
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, fiber, kabel-tv och parkeringsplats
Våningsplan
entréplan
Förening
BRF Kevinge Strand
Energiprestanda
74 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
350 kr/mån
Försäkring
350 kr/mån
Driftkostnader totalt
700 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister