Mer info

Sjötomt i världsklass på Värmdö

Värmdö – Värmdö

Boarea | Biarea 300 kvm | 115 kvm Rum  
Pris Såld Tomtarea | Vattenarea 10 106 kvm | 4 206 kvm

På ett utmärkt söderläge, attraktivt beläget på Värmdö, finner vi denna New England-inspirerande enplansvilla i vinkel.  Väl insynsskyddat och med lättskötta, plana trädgårdstytor. Gott om plats för stora sällskap såväl inne som på den generösa uteplatsen med swimmingpool. Lång strandlinje och med strålande utsikt över Malmafladen.  Stor brygganläggning med generöst, vidbyggt soldäck. Äkta sjötomt om 10 106 kvm landyta och 4 206 kvm vattenområde.

Bilder

Beskrivning

Byggnader

Huvudbyggnad med en boarea om ca 300 kvm och biarea om ca 30 kvm. Här möts man av högsta inredningsstandard och smakfullt genomtänkta, exklusiva materialval.

Innanför huvudentrén finns en spatiös hall med gäst-wc och gott om förvaringsutrymme. Separat groventré med tvättstuga och flertalet garderober finns på husets västra sida. 

Stort kök, matplats och sällskapsrum i öppen planlösning med en imponerande takhöjd om cirka 7 meter till nock. Här återfinns öppen eldstad i såväl kök som sällskapsdel. Intill sällskapsrummet ligger master-bedroom med stor, separat walk-in-closet samt välplanerade våtutrymmen med dusch, stort badkar, dubbelhandfat och två separata wc. Två ytterligare sovrum, vardera med egna en-suite badrum samt ett rymligt familjerum/TV-rum i husets vinklade del. 

Genomgående generöst ljusinsläpp från flertalet stora fönster och altandörrar med access ut till stenlagd uteplats med öppen eldstad och swimmingpool med 1.5 m djup. Till villan tillhör även en sjötstuga om ca 50 kvm med pentrydel och gästrum med dusch och wc.

Komplementshus om ca 90 kvm i samma stil som huvudbyggnaden, med hall, vardagsrum, kök med matplats och kamin. 2 bra sovrum och ett badrum med dusch och wc. Trevlig uteplats i anslutning. Förvaringsutrymme.

Garagelänga med plats för tre bilar, alternativt utrymme för fastighetsskötaren.

Det finns en borrad brunn med vatten av god mängd och kvalitet. Godkända WC- och BOT avlopp till trekammarbrunn. 

Byggår

Huvudbyggnad, garagelänga, gäststuga och  brygganläggning byggdes år 2003. 

Komplementhuset byggdes år 2015.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Fritidshus
Byggnadsår
2003
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme
Vatten och avlopp
Enskilt vatten och avlopp
Taxeringsvärde byggnad
5 272 000 kr
Taxeringsvärde tomt
10 400 000 kr
Taxeringsvärde totalt
15 672 000 kr

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister