Mer info

Bullerbykänsla på strandtomt

Barnviks Byväg 13 – Värmdö Barnvik

Boarea | Biarea 406 kvm | 100 kvm Rum 18 rok
Pris Såld Tomtarea 11 100 kvm

Strandtomt om 11 100 kvm med nio byggnader i välbelägna Barnviks by på Värmdö endast 45 minuter från Stockholm City. Praktfull fastighet med flera vackra sekelskifteshus och välbevarad känsla från forna tider med plats för flera familjer i egna bostäder. Husen är högt belägna med vidsträckt sjöutsikt och härlig kvällssol. Strandlinje med sandstrand, bryggor och sjöbod med bastu. Denna underbara fastighet med vackra plana gräsytor, syrener och fruktträd har ett perfekt insynsskyddat läge med sol från morgon till kväll.

Bilder

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

Huvudbyggnad om 7 rok, 140 kvm. Entréplan med kök, sällskapsutrymmen, glasveranda och övervåning med tre sovrum samt badrum med dusch och förbränningstoalett.

Gästhus om 4 rok, 130 kvm. Charmig byggnad med mycket pärlspont, glasveranda, eget kök och utedass.

Gula villan 3 rok, 70 kvm. Gulligt gästhus med enkelt kök, duschrum och förbränningstoalett.  

Bagarstugan 2 rok 36 kvm. Gästhus med plats för mindre familj, förbränningstoalett.

På en avskild del av fastigheten finns ytterligare ett fritidshus om ca 30 kvm samt en lada med garage och loft.

Flera praktiska förrådsbyggnader med bl a verkstad och vedbod. Vid kajen finns en sjöbod med vedeldadbastu precis intill sandstranden och de egna bryggorna.

 

Alla byggnader har ett visst renoveringsbehov.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Fritidshus
Byggnadsår
1909 (1911)
Uppvärmning
Direktverkande el
Vatten och avlopp
Egen borrad 40 m djup, har aldrig sinat, bdt-avlopp till stenkista. 4 st förbränningstoaletter.
Taxeringsvärde byggnad
987 000 kr
Taxeringsvärde tomt
3 324 000 kr
Taxeringsvärde totalt
4 311 000 kr

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister