Mer info

Underbar Finca vid foten av Tramuntanabergen i Bunyola

Villa Bunyola – Mallorca

Boarea 520 kvm Rum 7 rok
Pris 6 900 000 Euro / bud Tomtarea 30 100 kvm

Välkommen till denna härliga finca som nås via en fantastiskt vacker och välskött uppfart kantad av palmer och lavendel. Den vackra entrén bjuder in dig till ett generöst vardagsrum med utsikt över trädgården och den enorma saltvattenpoolen. Huset har flera sociala ytor på nedre plan inklusive en underbar täckt terrass med plats för många gäster. Huset har fyra sovrum med badrum en-suite och ett separat och lyxigt gästhus med egen terrass, badrum och kök. Fincan är byggd 2010 i högsta kvalité och innehar även turistlicens för uthyrning

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2010

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister