Mer info

Investeringsmöjlighet i hjärtat av Soller

Soller – Mallorca

Boarea 577 kvm Rum 7 rok
Pris 1 490 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till din framtida dröm. Här finns redan idag en väl fungerande och omtyckt restaurang men en underbar innergård. Tillhörande finns 6 nyrenoverade hotellrum med badrum en suit. Här finns med andra ord alla förutsättningar för att skapa ett litet minihotell i hjärtat av Soller. Alla licenser finns redan och nu väntar denna lilla pärla på sin nya ägare som vill leva och verka i en av Mallorcas vackraste byar. Det finns möjligheter att även köpa till grannfastigheten om man önskar utöka sin verksamhet.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister