Mer info

Underbar familjevilla i Santa Ponsa

Santa Ponsa – Mallorca

Boarea | Biarea 348 kvm | 300 kvm Rum 6 rok
Pris 4 150 000 Euro / bud Tomtarea 1 053 kvm

Belägen i ett av de mest lugna och vackra villaområdena i Nova Santa Ponsa och byggd på en plan tomt, är denna generösa nya villa den perfekta fastigheten för att slå sig ner med hela familjen. Den rymliga exteriören med trädgård och pool är idealisk för att njuta av det milda medelhavsklimatet och för att hålla barn och husdjur roade medan de kan leka säkert. Husets arkitektur är en homage till Mallorca med högt i tak och vackra fönster. Dessutom har huset planerats med hänsyn till personer med begränsad rörlighet genom att ha en hiss installerad. Ytterligare egenskaper som kompletterar detta idealiska familjehem: vinkällare, luftkonditionering och golvvärme i hela villan samt ett rymligt garage i bottenvåningen. Närheten till den exklusiva hamnen i Port Adriano, sandstränderna i Santa Ponsa och de tre populära golfbanorna uppgraderar denna egendom ytterligare.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2014

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister