Mer info

Fantastisk villa med havsutsikt och strandnära läge i Santa Ponsa

Santa Ponsa – Mallorca

Boarea 800 kvm Rum 7 rok
Pris Pris på förfrågan Tomtarea 1 540 kvm

Välkommen till denna magiska villa nybyggd i absolut toppkvalitet. Villans stora tomt skapar en privat oas med fantastisk utsikt över havet och den närliggande stranden och badviken strax nedanför huset. Denna helt otroliga fastighet har två pooler på olika nivåer, varav den ena är utrustad med en jetström. Det finns flera härliga uteplatser att välja på samt en oslagbar takterrass med en hisnande havsutsikt. Villan har fyra vackra sovrum med egna badrum, alla på ett plan. Det finns även en helt separat gästlägenhet. Villans sociala ytor finns på översta våningen med ett stort öppet kök, matplats och lounge med direkt tillgång till öppna och täckta terrasser, en pool och ett utekök. På bottenvåningen finns ett stort garage förberett med laddningsuttag för elbil. Här finns även en bodega, ett biorum, gym och bastu samt ytterligare ett badrum. Trädgården är välskött och har flera citrus- och apelsinträd. Villan är möblerad av Slettvoll och säljs fullt möblerad. Ett enastående boende för den kräsna. FÖRSÄLJNING EXKLUSIVT AV WREDE MALLORCA

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2023

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister