Mer info

Medelhavsvilla Port d'Andratx

Port d'Andratx – Mallorca

Boarea 321 kvm Rum 6 rok
Pris 7 900 000 Euro / bud Tomtarea 878 kvm

Välkommen till denna ljuvlig medelhavsvilla med full havsutsikt och enorma terrasser i Port d'Andratx. Promenadavstånd till restauranger och butiker i denna trevliga by som lever året om. Stranden Fonoll ligger bara ett stenkast från huset. Villan bjuder på sex vackra sovrum, med badrum en suit, alla med egen access till den ena terrassen. Det platsbyggda köket har utgång till det generösa poolområdet och poolen, samt till flera härliga sittplatser på terrassen på plan två. Här återfinns även det stora ljusa vardagsrummet med öppen spis och spröjsade fönster som vätter ut mot havet. Den enorma takterrassen med nedsänkt jaccuzzi garanterar ett boende utöver det vanliga. Welcome to this lovely Mediterranean villa with full sea views and huge terraces in Port d'Andratx. Walking distance to restaurants and shops in this pleasant village that lives all year round. Fonoll beach is just a stone's throw from the house. The villa offers six beautiful bedrooms, with bathrooms en suite.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1986

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister