Mer info

Townhouse med stor trädgård, pool och gästhus i llosea

Lloseta – Mallorca

Boarea | Biarea 298 kvm | 89 kvm Rum 5 rok
Pris 3 500 000 Euro / bud Tomtarea 569 kvm

Långt från turister och hotell, mitt emellan vingårdar och berg ligger söta byn Lloseta. Här finns lugnet för den som söker en oas att återkomma till om och om igen. Välkommen till detta gemytliga townhouse mitt i byn, under uppförande med färdigställande under q1 2025 med hjälp av välrenommerade inrednings designern Lotta Agaton. Ståtliga sociala rum med generös takhöjd karakteriserar detta underbara boende. Med skjutpartier från både kök och vardagsrum nås den vackra trädgården och poolen. På husets andra våning finns tre vackra sovrum med badrum en suit, varav två av sovrummen delar en stor terrass med utsikt över bergen och den söta byn samt trädgården. I andra änden av trädgården återfinns ett poolhus/gästhus med sovrum och badrum, samt en matplats al fresco och utekök. Välkommen att boka din visning.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2024

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister