Mer info

Unik villa i Montport, Port d'Andraxt

Emilia Port d' Andratx – Mallorca

Boarea 382 kvm Rum 4 rok
Pris 10 900 000 Euro / bud Tomtarea 1 540 kvm

Denna imponerande moderna villa i lantlig stil ligger i ett mycket exklusivt bostadsområde i den pittoreska fiske- och yachthamnen i Port d'Andratx på sydvästra Mallorca. Bostaden har ca. 1530 kvm tomt med välskött trädgård som tronar högt upp på den populära Monport-kullen och erbjuder spektakulär utsikt över hela hamnen och det öppna havet. Den autentiska och eleganta villan har totalrenoverats och kombinerar utmärkt smak med en generös atmosfär och många kärleksfulla detaljer. Här återfinns ett rymligt vardagsrum, en öppen matplats, ett fullt utrustat kök med angränsande grovkök och fyra sovrum, alla med eget badrum. Förutom den bästa solexponeringen erbjuder denna fastighet rymliga utemiljöer med täckta såväl som öppna terrasser, trädgård och en pool. Andra funktioner i denna perfekta fastighet inkluderar golvvärme, luftkonditionering (båda via värmepump), utekök, hamn-, bergs- och havsutsikt, gasspis, två parkeringsplatser i garaget och mycket avskildhet på ett lugnt läge.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister