Mer info

Unik triplex lägenhet med fantastisk takterrass med privat pool i Palma

Bosseria Triplex Penthouse – Mallorca

Boarea 248 kvm Rum 3 rok
Pris 4 900 000 Euro / bud Tomtarea  

Den nedre våningen är ett ljust vardagsrum med öppen planlösning, med ett rymligt vardagsrum och en ljus matsal med fönster mot uteplatser på vardera sidan och ett kök med en stor ö . Köket, utrustat med vitvaror från Gaggenau, kännetecknas av synliga träbjälkar och ett Volakas-marmorgolv och bänkskivor, medan andra rum på denna nivå har restaurerade mallorquinska golvplattor. Ett grovkök och gästtoalett kompletterar denna våning. På nästa nivå finns de tre sovrummen, alla med synliga träbjälkar och badrum en suit.  Kronan på verket i denna fantastiska lägenhet är den 72 m2 stora privata terrassen, fördelad på två våningar. Det nedre planet har ett badrum med dusch och gott om plats för att skapa sittplatser, matsalar och solplatser, medan den översta terrassen erbjuder 360-graders utsikt över staden, hela vägen till havet i en riktning och bergen i den andra, och din egen privata takpool.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2023-24

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister