Mer info

Exceptionell art deco villa - infinity pool med havsutsikt i Cannes Californie

Cannes, Californie – Cannes

Boarea 400 kvm Rum 11 rok
Pris 7 950 000 Euro / bud Tomtarea  

Fastigheten "Belle Epoque" i hjärtat av Cannes Californie, byggd 1920 och totalrenoverad 2022. Den erbjuder 400 m² och mer än 100 m² terrass. På trädgårdsnivå, två sovrum med eget badrum, ett kontor och ett biorum.  På bottenvåningen två vardagsrum med öppen spis, stort fullt utrustat kök, vinter- och sommarmatsal, tvättstuga.  På första våningen: ett stort sovrum med eget badrum med omklädningsrum och magnifik havsutsikt.  På andra våningen: två sovrum med havsutsikt och ett duschrum. Utanför, sommarterrass och infinitypool. Det finns även en fristående studio, ett garage med plats för 3 bilar och utomhusparkering.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1920

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister