Mer info

Våning nedanför Le Suquet med terrass och panoramautsikt över havet

Cannes, Plage du Midi – Cannes

Boarea 125 kvm Rum 4 rok
Pris 2 330 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till denna enastående våning vid foten av det historiska kvarteret i Cannes, en bostad som kombinerar sofistikerad elegans med modern komfort. Med sitt höga läge och utmärkta exponering bjuder denna våning på en panoramautsikt över havet. Nyligen totalrenoverad med högklassiga material och utrustning, erbjuder denna bostad en genomtänkt planlösning. Våningen består av en inbjudande entré, ett fullt utrustat kök öppet mot det rymliga vardagsrummet som leder ut till en vacker terrass. Här finns tre sovrum med egna lyxiga badrum, inklusive ett magnifikt master bedroom med angränsande badrum. Master bedroom och det andra sovrummet har en fantastisk utsikt över havet, vilket skapar en rofylld atmosfär. Tack vare sitt utmärkta läge är denna våning endast en minut till fots från Plages du Midi och erbjuder en perfekt balans mellan lugn och närhet till stadens puls. Endast fem minuters promenad tar dig till Palais des Festivals, vilket gör denna bostad idealisk för både permanent boende och säsongsuthyrning i Cannes. Ett garage och en inomhusparkeringsplats i två angränsande fastigheter kompletterar denna exklusiva bostad. Detta är ett raffinerat boende för den som söker det bästa i livskvalitet och komfort. Tack vare sitt utmärkta läge är denna lägenhet endast en minut till fots från Plages du Midi och erbjuder en perfekt balans mellan lugn och närhet till stadens puls. Endast fem minuters promenad tar dig till Palais des Festivals, vilket gör denna bostad idealisk för både permanent boende och säsongsuthyrning i Cannes. Ett garage och en inomhusparkeringsplats i två angränsande fastigheter kompletterar denna exklusiva bostad. Detta är ett raffinerat boende för den som söker det bästa i livskvalitet och komfort.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister