Mer info

LÄGENHET MED TERRASS OCH PANORAMAUTSIKT I CANNES CALIFORNIE

Cannes, Basse Californie – Cannes

Boarea 91 kvm Rum 4 rok
Pris 1 980 000 Euro / bud Tomtarea  

I en lyxig fastighet med vaktmästare, vacker trädgård och täckt pool, mycket attraktiv genomgående lägenhet på 91 kvm med panoramautsikt över havet, högt upp och med en stor terrass 28 kvm. Den består av en hall, ett stort vardagsrum med utrustat kök i en öppen planlösning, ett master bedroom med havsutsikt, duschrum och omklädningsrum, ett sovrum med eget badrum med duschrum, ett tredje sovrum för barn eller arbetsrum med balkong och duschrum. En källare och inomhusparkering kompletterar fastigheten.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister