Mer info

LÄGENHET MED FANTASTISKT LÄGE PRECIS VID STRANDEN - PLAGE DE MIDI, CANNES

Cannes, Plage du Midi – Cannes

Boarea 64 kvm Rum | Våning 3 rok | 3 av 5
Pris 1 180 000 Euro / bud Tomtarea  

En vackert nyrenoverad 3-rumslägenhet på cirka 64 kvm erbjuder enastående boende precis intill Plage de Midi med Cannes runt hörnet. Perfekt belägen för att uppleva strandlivet och allt som Cannes har att erbjuda. Lägenheten består av ett vardagsrum med en fantastisk havsutsikt, en balkong, ett fullt utrustat öppet kök, två sovrum med inbyggda garderober och två duschrum med toaletter. Fastigheten har en parkeringsplats i garage. Alla bekvämligheter finns i omedelbar närhet och flygplatsen i Nice som ligger bara 30 minuter bort.

Bilder

Beskrivning

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister