Mer info

Våning med panaramautsikt över havet och Le Vieux Port i Cannes

Cannes – Cannes, Vieux Port

Boarea 120 kvm Rum 4 rok
Pris 4 300 000 Euro / bud Tomtarea  

Våning i gamla hamnen i Cannes, 200 meter från stränderna och 500 meter från Palais des Festival. Magnifik toppvåning, nyrenoverad, om 120 kvm med en terrass på 46 kvm, panoramautsikt över havet och den gamla hamnen. Det finns även ett sommarkök.  Den består av en entré, ett vardagsrum, ett öppet och utrustat kök, ett master bedroom med badrum, en dusch och en walk-in-closet, ett sovrum en suite med arbetsplats, duschrum och utgång till terrassen mot norr, ett sovrum en suite med egen terrass mot väster och duschrum.  Ett garage finns i en angränsande fastighet.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister