Mer info

Urban våning med magisk utsikt

Gävlegatan 32, 10 tr – Vasastan / Hagastaden

Boarea 110 kvm Rum | Våning 4 rok | 10 tr
Pris Såld Avgift 5 500 kr / mån

Mycket smakfull lägenhet med New York-känsla på våning 10 med utsikt över stadens takåsar.  Lägenheten om fyra rum har ett flertal balkonger och franska balkonger i bästa solläge.  Bostaden är välplanerad och uppdelad med en social del samt en privat del. Lägenheten är inredd i monokromatiska färger med gedigna materialval och har två badrum och tre sovrum. I huset finns det garage och övernattningslägenheter för ett bekvämt cityliv.

Bilder

Beskrivning

LÄGENHETEN

Lägenheten och huset för tankarna till New York och SoHo med ett flertal fönsterpartier, svarta fönsterramar och utsikt över stenstadens vackra siluett.
Nya Hagastaden har snabbt vuxit fram till en ny stadsdel som öppnar upp och binder samman innerstaden med förtätning av bostäder där parker, vandringsstråk samt butiker och nya restauranger växer fram.

När man stiger in genom dörren till lägenheten möts man av en sisalmatta vid entrén och i övrigt är golven av mattlackad parkett från Kähr i holländskt mönster i hela lägenheten. Väggarna är målade i en bruten vit ton och vid alla fönsterpartier hänger takfästa gardiner från My Window.

Lägenheten är väl avvägd mellan sociala delar och privata ytor. I de sociala delarna öppnar kök och vardagsrum upp mot varandra där en specialsnickrad köksö av ek ger såväl förvaring som plats att duka upp vid middagar och bjudningar.

Köket från HTH är av ek och stänkskydd samt bänkskiva av marmorkomposit. Under överskåpen löper en redskapsstång av koppar. I övrigt finns det inbyggd kyl och frys, vinkyl, diskmaskin, kombinationsugn/mikro och induktionshäll från Siemens.

Vardagsrummet har plats för både ett större matbord, där man njuter av utsikten över staden, samt en soffgrupp. I rummet finns det balkonger samt franska balkonger med fina sollägen från morgon till kväll.

I den privata delen ligger Master bedroom samt två mindre sovrum som passar utmärkt som barnrum eller kontor. 
Master bedroom har en balkong samt fransk balkong och här finns även en garderobsvägg med skjutdörrspartier av spegelglas.

Master bedroom har badrum en suite med marmorprintat kakel och klinker från Bricmate samt WC och dusch. Den runda spegeln ovanför handfatet har en kopparkant med integrerad LED-belysning. I övrigt dimbara spotlights i taket och golvet har komfortvärme.

Det stora badrummet, som nås från hallen, har även det marmorprintat kakel och klinker där golven har komfortvärme. Badkar med glasvägg samt vägghängd dusch. Den stora runda spegeln ovanför handfatet har en kopparkant med integrerad LED-belysning. I övrigt dimbara spotlights i taket. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens under en praktisk arbetsbänk.

Det två mindre sovrummen ligger intill varandra varav det ena har en garderob samt fransk balkong. I passagen utanför dessa rum finns det ett stort garderobsparti samt ett förråd/garderob.

Ett mycket smakfullt och medvetet urbant boende i Stockholms nya stadsdel med hotellkänsla och magisk utsikt.

 

BRF HAGA NOVA

Föreningen: 276 bostadsrätter, sex lokaler på gatuplan som upplåts med hyresrätt och två bostadsrättslokaler som upplåts till förskolor. Två övernattningslägenheter i huset. Föreningen äger marken.

Avgift: 5.500 kr/mån plus en obligatorisk avgift om 165 kr/mån för bredband.

Parkering: 173 garageplatser i huset. Garageplats kan hyras till en kostnad om ca. 2 250 kr/månad.

TV: Must carry TV-utbud ingår (SVT 1, SVT 2, SVT24, barnkanalen och kunskapskanalen).

Internet: En obligatorisk avgift om 165 kr/mån tillkommer för bredband, fiber via Bredbandsbolaget 250/100 mbit.

 

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.63 %
Lägenhetsnummer
4103
Våningsplan
10 tr
Hiss
Ja (Två hissar i varje trapphus)
Förening
BRF Haga Nova
Byggnadsår
2017

Driftkostnad

El
400 kr/mån
Vatten/Avlopp
300 kr/mån
Driftkostnader totalt
700 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister