Mer info

Unik takvåning i två etage med spa, pool och gym

Östermalmstorg – Östermalm

Boarea 323 kvm Rum | Våning 7 rok | 6+7
Pris Pris på förfrågan Avgift 16 694 kr / mån

Högkvalitativt boende i hjärtat av Östermalm på sjätte och sjunde våningen med hiss rakt in i våningen till båda planen. Fantastiska sällskapsytor med högsta standard fördelat över 323 kvadratmeter. Två terrasser och två balkonger samtliga med spektakulär utsikt i öst och väst. Härliga materialval som marmor och valnöt genomgående. Övre plan med stort vardagsrum med direkt utgång till terrass samt öppen spis, matsal samt påkostat platsbyggt kök i öppen planlösning. Gästtoalett. Nedre plan har spaavdelning med pool, direkt utgång till terrass, gym med praktiskt pentry, master bedroom med luxuöst badrum med stort badkar och dubbla duschar, dressing room, duschrum, ytterligare tre sovrum samt ett allrum. Tvättstuga och teknikrum. Belysningssystem genom Plejd och Sonos ljud. Hög säkerhet med Verisure kameror. Vattenburen golvvärme. Alla uteplatser med elektriska persienner, övre plan har luftkonditionering. Välskött skuldfri förening med fin gård samt trivsam vinkällare för gemensamt bruk.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
12.4 %
Lägenhetsnummer
262
Ingår i avgiften
Värme, vatten, kabel-tv (basutbud) och bredband
Våningsplan
6+7
Hiss
Ja (Hiss direkt in i bostaden)
Byggnadsår
1996 / 2021
Energiprestanda
79 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
5 188 /mån
Driftkostnader totalt
5 188 /mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister