Mer info

Högst upp med kungsbalkong i västerläge

Vulcanusgatan 13 – Vasastan/Atlasområdet

Boarea 30 kvm Rum | Våning 1.5 rok | 5
Pris Såld Avgift 1 947 kr / mån

Välkommen upp till denna ljusa och trivsamma lägenhet med stora fönster och fönsterdörrar mot den vackra gården. Kungsbalkongen går utmed hela lägenhetens sida och bjuder på solljus och vackra himlar om eftermiddagarna fram till kvällen. Lägenheten har under senaste åren genomgått en rejäl renovering och ombyggnation. Idag känns lägenheten mer som en minitvåa med entré, kök med liten matplats, vardagsrum, liten walkincloset och en mysig sovalkov med plats för en 120 cm bred säng. Lägenheten bjuder också på ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch, komod med handfat, wc och handdukstork. Badrummet är förberett för tvättmaskin. All el är ny och det finns mysig belysning på balkongen. Köket är nytt och fullt utrustat med diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och kyl/frys. Samtliga golv är av massiv ek med mönstringen fiskben, nyslipade och mörklaserade. Området är lugnt och mysigt och kallas ofta för Lilla Paris för dess pittoreska och charmiga atmosfär.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Vulcanusgatan 13 bildades 2016-08-16 och består av 21 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt i olika storlekar. 2 st hyresrätter, 1 st hyreslokal samt 4 lagerlokaler med hyresrätt.

Alla stammar byttes 2006.

Det finns en gemensam tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, en torktumlare och en mangel. 

Avgifterna planeras att sänkas, beslut tas den 18/5-20. Nya avgiften blir då i så fall 1 647:-/mån för denna lägenheten.

Läs mer i bifogad Årsredovisning

Lägenheten

  • Alla grov slipade och laserade
  • Samtliga ytskikt så som tak och väggar är spacklade och målade
  • All el inbilad i väggar, samt nytt elskåp
  • Nya kontakter/eluttag samt lampknappar
  • Platsbyggd hatthylla
  • Helt nytt kök, inkl vattenledningar, vitvaror, blandare och handtag (picky-living)
  • Ny duschkabin samt blandare
  • Ny komod i badrum samt blandare
  • El utdragen till balkong samt utebelysning

Området

Atlasområdet är lugnt och mysigt med ett centralt läge precis intill Sant Eriksplan. Området kallas ofta Lilla Paris för dess pittoreska och charmiga atmosfär med vackra fastigheter från 20-talet. Gatorna har namn som Atlasgatan, Vulcanusgatan och Völundsgatan och kvartersnamnen Loket, Tendern och Pistongen påminner om den gamla industriverksamheten som en gång i tiden fanns här. På 1930-talet bodde Astrid Lindgren i området som också gett inspiration till många av hennes böcker som ex Karlsson på taket när han flyger över takåsarna på just Atlasområdet. I de levande kvarteren finns mysiga restauranger och välsorterade mataffärer. Närheten till grönområden gör sig påminda som en kort promenad till Vasaparken för picknick, fotbollsspel, minigolf eller skridskor på vintern. 

Kommunikation

Närheten till Sankt Eriksplan bjuder på bussar, tunnelbana och pendeltåg runt om i vår vackra stad.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.0332
Lägenhetsnummer
20
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
5
Hiss
Ja (Ja)
Förening
Brf Vulcanosgatan 13
Byggnadsår
1928
Energiprestanda
139 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
21 kr/mån
Driftkostnader totalt
21 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister