Mer info

Tvåa mot grönskande gård

Riddargatan 76 – Östermalm

Boarea 52 kvm Rum | Våning 2 rok | 1 trappa upp i gårdshus
Pris Såld Avgift 2 956 kr / mån

JURIDISK PERSON OK! Alldeles intill Djurgårdsbron finns denna fina och välplanerade tvåa i gott skick. Hela våningen vetter mot en lugn och grönskande innergård med blommande körsbärsträd och eftermiddagssol. Vardagsrummet har generös takhöjd, fiskbensmönstrad ekparkett, plats för matbord och soffgrupp. Här finns platsbyggd förvaring och utgång till balkong med sol från lunch och kväll. Kök med diskmaskin, induktionshäll och svarta granitbänkar. Sovrummet rymmer dubbelsäng, platsbyggt skrivbord, klädkammare och ingång till snyggt, kaklat badrum med dusch, golvvärme och tvättmaskin/torktumlare. I hallen finns separat wc samt gott om klädförvaring. Våningen har vacker stuckatur och dimmade spotlights. Välkommen till ett fint boende i mycket attraktivt kvarter intill Narvavägen och Strandvägen. Solid förening i välskött fastighet från 1891.

Bilder

Beskrivning

FÖRENINGEN

Brf Beväringen 3 bildades 2000 och består av 18 lägenheter. Föreningen accepterar jurisk person som köpare.

 

Det finns barnvagnsrum och cykelrum. Det finns ingen tvättstuga.

 

Till lägenheten hör ett källarförråd.

 


Renoveringar i fastigheten:


1979 Stambyte


1979 Elstigar

2005 Balkonger

2006 Fönster renoverade

2008 Relining

2008 Entré

2009 Takmålning

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.719955 %
Lägenhetsnummer
352
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV
Våningsplan
1 trappa upp i gårdshus
Hiss
Nej
Förening
Brf Beväringen 3
Byggnadsår
1891
Energiprestanda
170 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
300 kr/mån
Försäkring
120 kr/mån
Driftkostnader totalt
420 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister