Mer info

Linnégatan 19, 5tr – Östermalm

Boarea 120 kvm Rum | Våning 4 rok | 5
Pris Såld Avgift 5 541 kr / mån

På femte våningen, med öppen spis, knappa tre meter i tak och två generösa balkonger, varav den ena i soligt sydvästläge med utsikt över Linnégatan och mot Humlegården. Våningen är attraktivt belägen mellan Östermalmstorg och Humlegårdens. Varsamt och stilenligt renoverat in i minsta detalj, inkl nydragen el. Kök från Ballingslöv, med vinkyl, mässingsblandare och bänkskivor av Carraramarmor. I köket ryms ett matbord för 4-6 personer. Rymligt vardagsrum med öppen spis i kolmårdsmarmor och plats för både soffgrupp och matsalsbord. Stort badrum med fristående badkar och separat dusch. De tre sovrummen vetter mot innergården varav master bedroom har en balkong. Gott förvaring med separat utrymme för tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkett. Rymlig hiss som nås från gatuplanet utan några trappsteg samt går även till föreningens tvättstuga, källarförvaring och barnvagn/cykelrum. Källarförråd om ca 5 kvm. Föreningen med goda hyresintäkter i välskött funkisfastighet från 1937.

Bilder

Beskrivning

Föreningsinformation

Äkta förening som förvärvade fastigheten 2010. Vid övertagandet byttes alla avlopp och vattenstammar samt elstigare. Inga större renoveringar finns planerade. Föreningen består av 17 medlemslägenheter samt 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken. Lånen amorteras kontinuerligt. För mer detaljer se bifogad årsredovisning 2019 samt stadgar.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
6.51725 %
Lägenhetsnummer
06013
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, bredband och tv-bas
Våningsplan
5
Hiss
Ja
Förening
Brf Guldfisken 27
Byggnadsår
1937
Energiprestanda
148 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
450 kr/mån
Försäkring
317 kr/mån
Driftkostnader totalt
767 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister