Mer info

20-tal på trivsamma Breitenfeldsgatan

Breitenfeldsgatan 8 – Östermalm

Boarea 39 kvm Rum | Våning 2 rok | 1/2 tr
Pris Såld Avgift 1 604 kr / mån

Rofyllt på en av Stockholms vackraste gator intill Gustaf Adolfsparken och Karlaplan finner vi denna välplanerade 2:a om 39 kvm i klassisk fastighet från 1923. Lägenheten är fint renoverad och karaktäriseras av trevliga originalattribut som harmoniserar med moderna platsbyggda inslag. Hemmet har en ypperlig disponering enligt följande. Välkomnande hall med fin förvaring och intilliggande badrum med dusch och tvättmaskin. Generöst vardagsrum med integrerat kök, platsbyggd förvaring från Lema och generöst utrymme för såväl soffgrupp som matbord. Sovrum följer med plats för dubbelsäng. Båda rummen vetter mot den lummiga allén utmed eftertraktade Breitenfeldsgatan. Välkommen till ett härligt boende i välskött förening med god ekonomi och ypperligt läge.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Ryttaren omfattar 29 bostadsrättslägenheter och är en äkta förening med god ekonomi.

Utförlig redovisning över utförda renoveringar framgår i årsredovisningen.

Vid försäljning utgår överlåtelseavgift om 1100 kr som betalas av köparen, denna ska även presentera en UC i samband med medlemsansökan.

Vindsförråd disponeras av lägenhetsinnehavaren.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.017956800 %
Lägenhetsnummer
06371-03-01-0002
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-tv (bas) & Bredband (100 Mbit via Ownit)
Våningsplan
1/2 tr
Hiss
Nej
Förening
BRF Ryttaren

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister