Mer info

Vindsvåning med loft-möjlighet

Birger Jarlsgatan 46B – Östermalm

Boarea 106 kvm Rum | Våning 4 rok | 6 av 6
Pris 13 995 000 kr / bud Avgift 3 050 kr / mån
Högsta bud 12 900 000 kr

Härligt ljus och luftig vindsvåning med fönster i två väderstreck och fin utsikt över takåsarna. Våningen är optimal för umgänge med kök, matsal och vardagsrum i fil. Köket renoverades 2013 med vita luckor, ljusgrå arbetsbänk, rostfria vitvaror och matplats vid fönstret. Utrustat med diskmaskin, två kyl/frys, ugn och induktionshäll. Matsalen bredvid rymmer 6-8 sittande gäster och ligger öppet mot vardagsrummet. Samtliga rum har mörkt oljad parkett och väggar målade i ljusa nyanser. På andra sidan hallen ligger samtliga tre sovrum på rad, mellan de båda badrummen. Det större badrummet med schackrutigt golv och vita kaklade väggar har badkar, spegelskåp och handdukstork. Det mindre med beige klinker och vita kaklade väggar har spegelskåp och stor dusch med skjutdörrar. Bostaden har fantastisk potential med möjlighet att köpa del av vinden från föreningen och integrera via trappa i den rymliga hallen. Se alternativ ritning för inspiration, med möjlighet till liten balkong, öppen spis och trappa upp till ett framtida loft. Välkommen till en trevlig förening i ett vackert hus med fantastiska väggmålningar och marmorpelare i trapphuset, med ett läge nära kommunikationer, parker, restauranger och shopping mitt i stan.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Asken 9 registrerades 1982 och fastigheten är byggd 1929. Föreningen består av 41 bostadsrätter och 3 lokaler som upplåts med hyresrätt. Föreningen äger marken. Diskussion förs om att sälja en del av vinden till befintlig medlem, men ej klart ännu. Årsavgifterna var oförändrade under 2022. Föreningen är ansluten till kabel-tv via ComHem, grundutbud ingår i avgift. Fiber 100/100 Mbit indraget i samtliga lägenheter, ingår i avgift. Q-parkgarage finns rakt över gatan som erbjuder parkering nätter och helger för cirka 900 kr/mån.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
I källaren finns cykelrum, barnvagnsrum, soprum och tvättstuga. Tvättstugan är utrustad med tre tvättmaskiner och torktumlare. Det finns även torkskåp och mangel tillgängligt. Två fina innergårdar varav den ena med teakmöbelgrupper och grill.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
2023: Renoverat fasadsockel mot gatan
2021: Renovering trapphus/entré, avfallskvarnar
2019: Fjärrkyla till lokaler
2018: Renovering hissar och fasad mot Birger Jarlsgatan
2017: Fönsterbyte/renovering vindslägenheter, säkerhetsdörrar
2016: Renovering entrépartier, målning av järngaller, renovering av fönster
2014: Filmning och spolning av stammar, OVK
2005: Stambyte uppgång A
1994: Stambyte uppgång B

KOMMANDE UNDERHÅLL:
Radiatorventiler

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.77848 %
Lägenhetsnummer
00041
Ingår i avgiften
värme, vatten, bredband (fiber)
Våningsplan
6 av 6
Hiss
Ja
Förening
Brf Asken 9
Byggnadsår
1929 (Arkitekt Thure Bergentz)
Energiprestanda
136 kWh/Kvm och år
Bostadsrättens nettoskuldsättning
773 778 SEK

Driftkostnad

El
500 kr/mån
Driftkostnader totalt
500 kr/mån

Planritning

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister