Mer info

Härlig lägenhet med tillhörande loft och takterrass i Santa Catalina

Santa Catalina – Mallorca

Boarea 156 kvm Rum 3 rok
Pris 1 290 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till denna härliga och öppna lägenhet med två sovrum och två badrum. Här finns gott om sociala ytor och även ett loft med ytterligare utrymme. Lägenheten har både golvvärme och AC vilket gör den till ett trevligt boende året runt. Här finns även en takterrass med utsikt över havet och hamnen. Lägenheten ligger i ett trivsamt och lugnt område i Santa Catalina med promenadavstånd till allt det bästa så som marknaden, restauranger och butiker. Det finns möjlighet att förvärva en närliggande parkering.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
1940

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister