Mer info

Lägenhet med enastående läge precis vid havet - Portixol

Portixol – Mallorca

Boarea 130 kvm Rum 4 rok
Pris Pris på förfrågan Tomtarea  

Denna rymliga lägenhet i söderläge ligger frontline med tillgång till stranden på bästa läget i Portixol. Fastigheten håller för närvarande på att totalrenoveras och erbjuder en spektakulär utsikt över Portixol och havet. På ca. 130 m² boyta finns tre sovrum och två badrum, ett rymligt och ljust vardagsrum och matplats samt ett högkvalitativt kök med Gaggenau och Mieles vitvaror, ett grovkök samt en ca. 41 m² terrass på framsidan och ytterligare ca. 35 m² bakre terrass. Fastigheten har en parkeringsplats i garage samt alla bekvämligheter i omedelbar närhet såsom: restauranger, barer, stormarknader samt korta avstånd till flygplatsen och centrum, som ligger bara 5 minuter bort. Lägenheten säljs fullt möblerad! Färdigställande är planerat till slutet av 2023.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister