Mer info

Nybyggt penthouse i San Agustin med havsutsikt och privat pool

Penthouse San Agustin – Mallorca

Boarea 125 kvm Rum 4 rok
Pris 2 750 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till detta högkvalitativa nybygge i San Agustin, men fantastisk havsutsikt, och promenadavstånd till havet. Med hela 80 kvadratmeter terrass inklusive en härlig takterrass med privat pool är detta ett ypperligt boende för den kräsne. Lägenheten säljs fullt möblerad inklusive två sovrum med badrum en suit. Ett tredje rum, idag inrett som kontor, går att möblera upp till ytterligare ett sovrum. Alla bekvämligheter finns, såsom golvvärme, inbyggd AC, platsbyggd förvaring, samt garage och hiss.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2023

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister