Mer info

Slående lägenhetsprojekt med oslagbar havsutsikt och fantastiska faciliteter.

Panorama Bendinat – Mallorca

Boarea 184 kvm Rum 4 rok
Pris 5 500 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till detta vackra och exklusiva lägenhetsprojekt med utmärkt läge i Old Bendinat med fantastisk havsutsikt och bara 2 min promenad till den lokala stranden. Detta nya designprojekt är en omvandling av ett tidigare hotell till toppmodernt boende byggt med perfektion till absolut högsta standard. Lägenheten upptar hela 3: e våningen och består av en boyta på 184 kvm med generöst öppet vardagsrum, matsal och kök alla med panoramautsikt över Medelhavet. Lägenheten har 4 rymliga sovrum med eget badrum och inbyggda garderober. Lägenheten består även av gästtoalett, tvättstuga, förråd och har en garageplats inkluderad i priset. Komplexet erbjuder frodiga omgivande träd och trädgård med 5-stjärnig perfektion av varje detalj, trappa, loungehörna och lobbyservice. Du har också en 20 meter uppvärmd utomhuspool året runt, en inomhuspool och ett gym med två typer av bastur. Projektet beräknas vara klart våren 2024.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2023-24

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister