Mer info

Lyxig takvåning med sofistikerad elegans i hjärtat av Palma

La Rambla – Mallorca

Boarea | Biarea 208 kvm | 45 kvm Rum 4 rok
Pris 1 850 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till denna lyxiga takvåning i hjärtat av Palmas legendariska La Rambla, en extraordinär hörnlägenhet fylld av sofistikerad elegans. Nyligen totalt renoverad erbjuder denna våning på hela 208 kvm, 2-3 sovrum varav 2 är med walk-in closets och lyxigt dekadenta badrum en-suit. Köket är helt exceptionellt och kröns av fantastiska bänkskivor i grön kvartsit, en mycket härdig och värmetålig sten. Här finns även två eldstäder i rosa marmor och grön onyx. De varma färgvalen återfinns i de vackra badrummen där återigen rosa marmor och grön onyx dominerar. Linneklädda platsbyggda garderober, golv i ekchevron och genomtänkt belysning garanterar charm och komfort. Dessutom bjuder denna våning på en 25 kvm solig och terrass med tillgång till ett litet utekök. Som en bonus ingår alla möbler, gardiner, belysning och övrig dekoration i priset. Hisslicens har blivit godkänd och ligger i uppstartsfas som ytterligare befäster det eminenta med denna våning. Detta är ett raffinerat boende för den stilmedvetne som kräver det lilla extra.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2023

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister