Mer info

Investeringsmöjlighet - Townhouse Calatrava Palma

Calatrava – Mallorca

Boarea 490 kvm Rum  
Pris Pris på förfrågan Tomtarea  

På en solig hörna, mittemot en av Palmas vackraste kyrkportar, två gator upp från muren och några minuters promenad till centrala Palma ligger detta vackra townhouse, idag fördelat på 7 mindre lägenheter och två takterrasser. Här finns möjligheten att skapa sig ett fantastiskt boende. Ta hela huset i anspråk eller se huset som en ren investeringsmöjlighet och fördela huset på ett fåtal enheter och skapa tre vackra boenden på helt rätt läge som generar en hög utdelning vid försäljning. Det finns en bygglicens som tillåter en omgående renoveringsstart.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister