Mer info

Familjevåning i Birkastan i skuldfri förening

Vikingagatan 11 – Birkastan

Boarea 122 kvm Rum | Våning 4.5 rok | 3 av 5
Pris Såld Avgift 1 443 kr / mån

Mycket trevlig och välplanerad sekelskiftesvåning med stor balkong i kvällssol mot innergården i skuldfri förening. Genomgående planlösning med tre rum i fil mot Vikingagatan. Stort socialt vardagsrum med kakelugn och burspråk öppnar upp mot det trevliga köket med blivande extra utgång till balkong. Balkongen är extra stor och solen kommer in från strax efter lunch till sen kväll. Många vackra sekelskiftesdetaljer bevarade såsom fungerande kakelugnar, vackra trägolv och högt i tak. Här finns förutom dubbla entréer, stilrent badrum med badkar, tvättstuga samt gäst wc även möjlighet till fyra sovrum. Hela lägenheten är renoverad under de senaste åren. Minst sagt en riktig familjelägenhet med absolut bästa läge i Birkastan, med närhet till allt man kan önska, belägen i en välskött förening med mycket god ekonomi.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

BF Matteus upa är en solid och välskött och skuldfri förening med bra kassa. Föreningen består av 25 bostadsrätter samt 5 lokaler. Marken innehas med äganderätt och föreningen är en sk äkta bostadsförening. Juridisk person accepteras ej. Inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen har nyligen sålt portvaktslägenheten med gott resultat vilket medförde att föreningen nu är helt skuldfri med en stor kassa. Föreningen brukar årligen ha ett avgiftsfritt kvartal. Kabel-TV och Internet via ComHem.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:

I fastigheten finns tvättstuga och en trevlig innergård med utomhusmöbler. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Lägenheten har två ingångar, båda med hiss. Entrén vid köket har en extra stor hiss för tvillingvagn. Kabel-TV och Internet via ComHem.

OMRÅDET

Runt hörnet ligger Rörstrandsgatan är en av de mest efterfrågade gatorna i Stockholm, mitt i hjärtat av Birkastan. En riktig idyll samtidigt som storstadspulsen gör sig lite påmind. Här finns närhet till både tunnelbana och bussar. Det finns ett rikligt utbud av mindre affärer, caféer, mysiga krogar och grönområden med bad. Invid ligger vackra Karlbergs slott med bad, löparslingor m m.

Två pärlor att lyfta fram är Erikssons Kött & Charkbod där Tomas med personal levererar närproducerat kött av högsta kvalitet med stort hjärta och känsla. Om man hellre vill ha fisk och skaldjur hjälper Mariannes Fisk till med allt inom fisk, skaldjur och mycket mer. Väl värda ett besök eller två!

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Andel i föreningen
4.46428 %
Lägenhetsnummer
11
Ingår i avgiften
Vatten, , Kabel-TV, Balkongfond
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja
Förening
BF Matteus upa
Byggnadsår
1909
Energiprestanda
125 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

Värme
600 kr/mån
El
400 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Gas
250 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 500 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister