Mer info

Första parkett i Skurusundet

Prinsvägen 10 – Nacka

Boarea | Biarea 222 kvm | 31 kvm Rum 6 rok
Pris 23 700 000 kr / bud Tomtarea 827 kvm

På ett av Nackas bästa lägen vid Skurusundet ligger denna underbara och ljusa villa om totalt 253 kvm (222 kvm + 31 kvm) med fantastisk vy över vattnet. Stor terrass med vidsträckt utsikt över inloppet till Skurusundet. Insynsskyddat och fritt läge med ett fantastiskt ljus och stora fönsterpartier. Stilren villa med träfasad och puts i vitt byggd 1979. Öppet vardagsrum och matsalsdel med full takhöjd, trägolv, öppen spis, som flödar i ljus samt utgång via glasdörrar till stor längsgående balkong. Stilrent och generöst kök i rostfritt och trä med stor köksö och sittplatser. Tre bra sovrum, varav ett med öppen spis, samtliga med utgång till den fina terrassen med underbar utsikt över båtlivet i sundet nedanför.  Stort badrum med inbyggt badkar och dubbla handfat, gästtoalett, förråd och rymlig tvättstuga. Flera härliga uteplatser med underbar sjöutsikt. Stenlagd entré och vackert växthus i grönt. Fastigheten äger del i brygganläggning med tre båtplatser rakt nedanför huset. Plats för två bilar. Ett perfekt hus för en familj som söker en representativ och vilsam villa med ett skärgårdsnära och naturnära läge med sjöutsikt från princip samtliga rum.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1979
Byggnadstyp
2-planshus
Uppvärmning
Värmepump luft/luft, el (direktverkande och vattenburen)
Energiprestanda
138 kWh/Kvm och år
Fönster
Isolerglas
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Bjälklag
Betong
Stomme
Träregelstomme
Plåtarbete
Plåt
Grund
Betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Enskilt avlopp
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
2 759 000 kr
Taxeringsvärde tomt
4 847 000 kr
Taxeringsvärde totalt
7 606 000 kr

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister